Ελαστικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Όταν επιλέγετε ελαστικά Goodyear, επωφελείστε από μια μακρά παράδοση καινοτομιών και βραβευμένης ποιότητας. Οδηγήστε με ελαστικά που κατασκευάζονται για να σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

Επιλέξτε μέσα από τις μεγαλύτερες γκάμες premium ελαστικών που εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Η Goodyear παρουσίασε το πρώτο concept ελαστικό εμπνευσμένο από την Τεχνητή Νοημοσύνη και το οποίο είναι σε θέση να νιώθει, να αποφασίζει και να αλληλεπιδρά.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Goodyear αναδεικνύεται η συνιστώμενη εταιρεία ελαστικών με βάση το 80% και πλέον των ευρωπαϊκών τεστ ελαστικών.

Περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στους αγώνες και σύγχρονες καινοτομίες κάνουν τα ελαστικά Dunlop να ξεχωρίζουν. Απευθύνονται στους λάτρεις της οδήγησης, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την οδήγηση.

Τα πιο εκλεκτά και δυναμικά αυτοκίνητα απαιτούν τα ανάλογα ελαστικά. Για αυτόν τον λόγο, η Mercedes-AMG επέλεξε την Dunlop ως Επίσημο συνεργάτη σε θέματα τεχνολογίας για τα μηχανοκίνητα σπορ.
Επί έναν αιώνα και πλέον οι επιτυχίες μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μάς βοηθούν να μεταφέρουμε την τεχνολογία από τους αγώνες ταχύτητας στα ελαστικά υψηλής απόδοσης.
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα πηγάζουν από τη συνεχή καινοτομία. Τα ελαστικά μας έχουν βραβευτεί πολλές φορές σε διαφορετικές ανεξάρτητες δοκιμές ελαστικών.

Είμαστε συνεργάτες